Pevačica Ivana Peters ponosna je mama šesnaestogodišnje naslednice Sare, za koju kaže da je mudrija od nje. Ipak, svesna je izazova sa kojima se roditelji danas, u eri društvenih mreža, suočavaju.

"Ćerku ne mogu da zaštitim od spoljnog sveta. Moram kod kuće da je pripremim za ono što je očekuje. Imam tu sreću da imam jako pametnu i mudru ćerku, čak je mudrija i do mene", rekla je za "Grand Online" Ivana i dodala:

"Društvo je naravno to koje opet diktira šta će biti i šta će se dešavati u njenom okruženju. Mnogo sam tužnih stvari čula u poslednje vreme, najteže je ono sajber, internetsko nasilje. Pitanje je šta mi možemo da učinimo kad su te stvari u pitanju."

Ivanu Peters je, kao i čitav region, potresla vest o samoubistvu mladića iz Laktaša Mladena Dulića (22), koji je sebi oduzeo život nakon ismevanja na društvenim mrežama.

"Kako da utičemo na mladu osobu da ne ode preko te granice, šta god da piše na tom internetu. Neki su jači, neki nisu. Jako me je potreslo ovo što se desilo Mladenu. To je od neslane šale završilo tragičnim ishodom. Da mogu, ja bih sa svakim sela i popričala, ali nije do mene. Nisam ja stručna osoba za to", zabrinuta je pevačica.

Ivana Peters i ove godine u timu je mentora koji rade sa kandidatima u "Zvezdama Granda", a iako je zabavna muzika njen teren, pevačica kaže da kandidate podržava u izboru pesama koje oni sami prave.

"Ne potenciram zabavnjake, oni pevaju ono što oni žele. Uvek ih naravno, teramo da istražuju sebe, međutim oni se najčešće vraćaju onom izvornom, onom što oni najviše vole da pevaju i slušaju", zaključila je.

Još fotografija Ivane Peters pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanapeters Ivana Peters

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna