Pevačica Ivana Peters ćerku je donela na svet 2006. godine, a od tada njen život dobio je potpuno novi smisao. Iako je pre nego što je ušla u proces vantelesne oplodnje imala dve operacije, Ivana nije gubila nadu da će se ostvariti kao majka. O svojoj borbi svojevremeno je javno govorila, kako bi i drugim ženama koje prolaze kroz isto pružila podršku.

"Iz mog primera jasno je da ništa nije nemoguće jer sam pre vantelesne oplodnje imala dve teške operacije. Na prvoj su mi odstranjeni desni jajnik i desni jajovod, a na drugoj levi jajovod. Nakon toga mi je konstatovana endometriotična cista na preostalom levom jajniku, kao i nebrojene priraslice u stomaku", ispričala je ranije Ivana za "Story".

Ona je u čitavom procesu imala veliku podršku tadašnjeg muža koji je sve vreme bio uz nju i, baš kao i pevačica, verovao da će uspeti da se ostvare kao roditelji.

"Suprug Aleksandar je znao za moje zdravstvene probleme, tako da je od samog početka bio uz mene", rekla je tada Ivana koju je doktor nakon porođaja proglasio medicinskim fenomenom.

Ivani je vantelesna oplodnja uspela iz prvog puta, a porodila se carskim rezom.

"Zaista bih želela da poručim svim ženama da ne odustaju od vantelesne oplodnje. Meni se posrećilo iz prvog puta i mogu samo da zamislim kako je onima kojima se to odmah ne desi. Ali ako ja sa teškom istorijom bolesti nisam odustala, onda su čuda zaista moguća i rezultat koji na kraju dobijete zaista nema cenu", istakla je jednom prilikom pevačica.

Još fotografija Ivane Peters pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanapeters Ivana Peters

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna