Splitski pevač Marko Pecotić okončao je brak dug 16 godina jer se zaljubio u drugu ženu. Kako je rekao nije želeo da ostaje u zajednici u kojoj nije srećan.

"Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i verovanje u novu, kao i novi početak, vreme će pokazati šta će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim da li se slaže da to bude zvanično", rekao je pevač i istakao da više nije želeo da laže sebe i ostaje u braku u kom nije srećan. Ubrzo je otkriveno da je njegova nova izabranica, koleginica Silvija Dvornik. Njihova veza je naišla na brojne osude, jer je Silvia bila njihova porodična prijateljica. Ona je pod pritiskom nestala sa Instagrama, a sada se pojavila vest da je u drugom stanju. Zgodna pevačica i stilistkinja je uprkos odluci da se ne oglašava morala da reaguje.

"Nisam trudna. Molila bih za malo privatnosti u ovim trenucima. Shvatam medije, ali shvatite i vi nas", rekla je ona za hrvatske medije.

Iako je Marko istakao da je njegova, uskoro bivša supruga dobro prihvatila razvod upućeni tvrde da je ona bila u šoku, a iako zna da su mnogi na njeno strani nema snage da komenatriše situaciju za medije.

"Iskreno, stvarno bih to preskočila", rekla je Irena za Slobodnu Dalmaciju,a hrvatski mediji prenose da je Markova majka u suzama otkako je vest o razvodu izašla u javnost.

marko-silivija.png
Youtube/Printscreen/LaudatoTV/Silvia Dvornik 

Marko i Irena venčali su se 2006. godine i imaju dva sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!