Kada su se pojavili zajedno na sceni pre dve godine, Silvija Dvornik i Marko Pecotić su bili iznenađenje za sve. On je bio već veoma popularan pevač u Hrvatskoj, a ona gradila karijeru stilistkinje. 

Znajući da je moda njena prva ljubav, mnogi su zaboravili da lepa plavuša voli i muziku i da je nekad bila prateći vokal u jednoj splitskoj grupi. Kako je sama jednom prilikom rekla, ohrabrila se na pragu četrdesete godine i odlučila da ponovo zapeva.

Marko i ona su počeli da zajedno nastupaju upravo u svom rodnom Splitu. Odmah su dobili dosta komplimenata, a Silvija bila presrećna što opet peva. A onda je, tokom epidemije korona virusa, sve bilo "na pauzi". "Nama se nigde ne žuri... Marko mora da prvo završi solistički prvenac, pa ćemo videti kako će se naša priča dalje razvijati", pričala je Silvija, ističući da su se Pecine i njezine želje i afiniteti sjajno poklopili.

silvia dvornik.jpg
Youtube / Silvia Dvornik 

"Sa prijateljem je na pozornici lako sarađivati", govorila je. "Ne volimo da pevamo svašta, slažu nam se vokali, dueti nam izvrsno leže i karakterno smo dosta slični, jer imamo istu energiju. Nemam ambiciju biti išta više od pratećeg vokala, a izvodim pesme koje mi leže. Baš smo se našli... " Njihov odnos je bio, reklo bi se, prilično prijateljski i ona je vrlo otvoreno govorila o Marku.

marko pecotic silvia dvornik.jpg
Fejsbuk / Silvia Dvornik 

"On je puno smršao, promenio se totalno, za 180 stepeni. Budući da sada izgleda kao Ken, šalimo se da smo splitski Barbi i Ken. Ja plava, on crn i mršav", govorila je tada Silvija. Međutim, čini se da je novi izgled najavljivao i druge, "tektonske" promene. Marko je sada najavio da se razvodi i da ima novu ljubav.

Razvod zbog druge žene
Youtube/Printscreen/LaudatoTV 

"Ne mogu više da lažem", kazao je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju. U prvi mah se ustezao da kaže i ko je u pitanju, a onda, kako javljaju hrvatski mediji, potvrdio - reč je upravo o Silviji.

Zgodna pevačica i stilistkinja je - u međuvremenu - nestala sa Instagrama.

silvia dvornik 4.jpg
Youtube / Silvia Dvornik 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna