Pevač narodne muzike Šaban Šaulić koji je poginuo u februaru 2019. godine iza sebe je ostavio sina Mihajla, ćerke Ildu i Sanelu, i sina  Roberta kog je dobio kada je imao samo 18 godina. Najstariji sin legendarnog pevača retko daje izjave za medije, ali je otkrio da je brata upoznao na očevom koncertu na Kalemegdanu.

"Brata Mihajla upoznao sam na tatinom koncertu na Kalemegdanu gde me je on pozvao da dođem da se družimo. Mihajlo je trčkarao okolo i u jednom trenutku kada sam ja rekla: 'E tata, da te pitam…', Mihajlo je zbunjeno pitao Šabana: 'Kako on tebe zove tata?'. Taj trenutak ću pamtiti do kraja života! Otac je tada zagrlio obojicu i nežno rekao Mihajlu: 'Kako sam tebi tata, tako sam i njemu samo što nemate istu majku. Mami Goci ne smeš nikad da kažeš da si upoznao brata i to je naša tajna koju moramo da čuvamo'", ispričao je on za "Svet" i rekao je posle toga Mihajla i sestre video tek na očevoj sahrani.

"I zaista, Mihajlo je ćutao sve ove godine. Možda ni dan-danas nije ništa rekao Goci. Pitao sam ja kasnije tatu kada smo se viđali da li je Mihajlo odao tajnu Gordani, on mi je rekao da ni reč nikada nije rekao. Posle toga brata i sestre video sam tek u kapeli na sahrani našeg oca", ispričao je Robert.

Inače jedna od najvećih Šabanovih želja bila je da oženi sina Mihajla. Iako nije dočeko to da vidi, sa svatovima je 25. septembra bio u mislima.

"Ovih dana u meni se mešaju sreća i tuga, za mene je ovo tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da se njegov sin Mihajlo oženi, a sada mu se ova želja i ispunila", kazala je Goca za Kurir. Mladenci su zadovoljni pozirali novinarima, a prvi ples su odigrali uz Šabanov hit "Verujem u ljubav".

Hit momenat sa svadbe Mihajla Šaulića Instagram

Pogledajte fotografije sa venčanja Mihajla  Šaulića u galeriji ispod.

Kurir / Nemanja Nikolić Gosti pristižu na venčanje Šabanovog sina.