Marija Kilibarda ne voli da govori  o privatnom životu, ali otkako je potvrdila da je u vezi sa Branislavom Vučelićem, otvorila je dušu o borbama kroz koje je prošla.

"Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene - domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza", rekla je Marija prošle godine za "Story", nakon što je proslavila prvu godišnjicu veze sa Banetom.

I dok svi iščekuju da čuju svadbena zvona, Marija je podelila prelepu vest na Instagramu. Njena sestra Olja danas je ponovo postala majka, a voditeljka nije krila oduševljenje. Marija je je objavila fotografiju sa roze balonima, pa mnogi misle da je u porodicu stigla devojčica.

Marija Kilibarda postala tetka
Instagram/kilimara 

Marija je, čini se, život uredila po svojoj meri. Sa Branislavom se retko pojavljuje u javnosti, a kako se već neko vreme šuška, oni uveliko planraju i venčanje, a Mariji će to biti drugi brak. Ona se 2016. godine udala za košarkaša Vladimira Radmanovića, od kog se razvela nakon godinu dana braka.

Još fotografija Marije Kilibarde pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kilimara, ATA / Antonio Ahel Marija Kilibarda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna