Sin slavnog glumca Tima Rota Majkl Kormek Rot preminuo je u 25. godini. On se borio sa rakom germinativnih ćelija, a 2021. godine otkrio je da izgubio sluh na jedno uvo.

"Rak mi je oduzeo polovinu sluha, moje samopouzdanje, nastaviće svojim putem dok ne uspem da ga nekako zaustavim. Bolest mi nije oduzela volju za preživljavanjem, niti ljubav prema stvaranju muzike. Još me nije srušilla. Ako vi ili neko koga volite boluje od raka, slobodno mi se obratite jer je to emocionalni tobogan drugačiji od svega ostalog. Ljubav za sve vas, molim vas, pobrinite se da radite stvari koje volite. Život je kratak. To je haos. I nikada ne znaš kada ćeš to biti ti. Budite dobro i idite kod doktora", napisao je on na Instagramu tada.

Sin Tima Rota diplomirao je na Benington koledžu, bio je talentovani gitarista, kompozitor i producent.

Vest o njegovoj smrti objavila je porodica.

"Bio je divlja i električna lopta energije i njegov duh je bio ispunjen svetlošću i dobrotom. Koliko god da je bio divlji, Kormak je takođe bio oličenje ljubaznosti.

Nežna duša koja je donela toliko sreće i nade svima oko sebe. Tuga dolazi u talasima, kao i suze i smeh, kada pomislimo na tog prelepog dečaka od 25 godina i 10 meseci - koliko smo ga poznavali. Radosno i divlje i divno dete. Tek nedavno čovek. Mi ga volimo. Biće sa nama gde god da krenemo", navodi se u zvaničnom saopštenju porodice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

.