Jedno od najpoznatijih i najšarmantnijih domaćih TV lica, voditeljka Marija Kilibarda, uvek se trudila da svoj emotivni život sačuva podalje od očiju javnosti, ali svoje prvo venčanje ipak nije uspela da sakrije.

Marija se u junu 2016. godine udala za košarkaša Vladimira Radmanovića, sa kojim se tada zabavljala nekoliko godina. Crkveno venčanje upriličeno je u Sabornoj crkvi u Beogradu, a potom je usledilo svadbeno slavlje na Vladimirovom salašu u Starim Banovcima.

Vladimir Radmanović
Youtube / Printscreen / B92 Vladimir Radmanović, bivši muž Marije Kilibarde

Voditeljka tokom braka nije govorila o privatnom životu, a onda je kao grom iz vedra neba nakon samo godinu dana braka odjeknula vest da se Marija i košarkaš razvode.

Vladimir Radmanović
Youtube / Printscreen / B92 Vladimir Radmanović, bivši muž Marije Kilibarde

Kada je smogla snage, voditeljka je progovorila o krahu ljubavi i priznala da joj je trebalo vreme da preboli činjenicu da njen brak nije uspeo.

"Ja ne znam nikoga ko je ušao u brak da bi se razveo. Nikada nisam prestala da verujem u ljubav, prestala sam da verujem u tu ljubav. Išla sam dve i po godine kod psihoterapeuta, koji mi je pomogao, ta devojka je bila bitan faktor u jako teškom periodu. Te terapije meni su pomogle da ostanem na nogama. Koliko god teško bilo, naučila sam važnu lekciju, a to je da ne bežim od tuge. Potpuno je legitimno da sediš dva dana kod kuće i da plačeš. A onda se izdigneš i kažeš 'čekaj, ja ovo moram da rešim'. Život je rolerkoster, ne možemo uvek da budemo gore", rekla je jednom prilikom Marija.

Pre nego što se oženio voditeljkom, Vladimir Radmanović bio je u ljubavi sa crnogorskom manekenkom Jelenom Krivokapić, sa kojom je dobio ćerku Petru, a njih dvoje venčanje su, prema pisanju medija, otkazali u poslednji čas.

Marija Kilibarda je nakon razvoda ponovo pronašla sreću u ljubavi i već više od dve godine je u srećnoj vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom predsednika FK Partizan Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović.

udaje se Marija Kilibarda
Instagram/Marija Kilibarda 

"Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva", rekla je voditeljka ranije za "Story".

Marija i Branislav uveliko planiraju venčanje, a kako se šuška, burme i kumovi uveliko su spremni, dok voditeljka ovih dana bira venčanicu.

Još fotografija Marije Kilibarde pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kilimara, ATA / Antonio Ahel Marija Kilibarda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna