Marija Kilibarda više od dve godine uživa u romansi sa izabranikom Branislavom Vučelićem, sinom predsednika FK Partizan Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović. Voditeljka ne krije da je najzad pronašla ono za čim je godinama tragala, svoju srodnu dušu.

"Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva", iskrena je bila voditeljka.

Marija i Bane odložili su venčanje zbog epidemiološke situacije, a voditeljka je istakla da je  brak prirodan i logičan epilog odnosa dvoje ljudi koje povezuju bliskost i osećanja, ali i dodala da ne želi da se venča u doba pandemije.

Burme su odavno spremne, spreman je i mladoženja, kumovi, a sada je Marija objavila fotografiju na kojoj se vidi kako bira venčanicu.

Udaje se Marija Kilibarda
Instagram/Marija Kilibarda 

Mariji će to biti drugi brak. Ona se 2016. godine udala za košarkaša Vladimira Radmanovića, od kog se razvela nakon godinu dana. Kraj braka nije lako podnela, a uspela je da se oporavi zahvaljujući psihoterapijama.

"Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene, domaćica i majka. Te terapije meni su pomogle da ostanem na nogama. Koliko god teško bilo, naučila sam važnu lekciju, a to je da ne bežim od tuge. Potpuno je legitimno da sediš dva dana kod kuće i da plačeš. A onda se izdigneš i kažeš čekaj, ja ovo moram da rešim. Život je rolerkoster, ne možemo uvek da budemo gore", ispričala je Marija za "Story" svojevremeno.

Još fotografija Marije Kilibarde pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kilimara, ATA / Antonio Ahel Marija Kilibarda