Marija Kilibarda je već dve godine u vezi sa Branislavom Vučelićem i ne krije koliko je srećna. Iako javnost dugo nije znala da je sin je glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, osvojio srce lepe voditeljke ona svima jasno stavilja do znanja da je pronašla ono za čim je tragala godinama.

"Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška", rekla je Marija i istakla da njena veza zasnovana na poverenju.

"Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva", rekla je za "Story" nakon što je proslavila prvu godišnjicu veze sa Banetom.

Koliko je srećna svedoči i fotografija koju je objavila. Naime, Bane danas proslavlja rođendan, a Marija se potrudila da mu ga ulepša. 

Dečko Marije Klibarde proslavio rođendan
Instagram/Marija Kilibarda 

"Najlepši moj, srećan ti rođendan", napisala je i dodala da najlepše tek dolazi. Marija je ponovo podgrejala priče o venčanju s Branislavom o kom se već neko vreme šuška. Mariji će to biti drugi brak. Ona se 2016. godine udala za košarkaša Vladimira Radmanovića, od kog se razvela nakon godinu.

Pogledajte još fotografija voditeljke u galeriji ispod.

Instagram / kilimara, ATA / Antonio Ahel Marija Kilibarda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna