Popularna pevačica Neda Ukraden udavala se jednom, za supruga Milana Bilbiju, sa kojim je dobila ćerku Jelenu. Razveli su se nakon 15 godina braka, Milan je kasnije preminuo, a pevačica je sada u svojoj autobiografiji "Zora je svanula" obelodanila pojedine detalje njihovog braka, ali i drugih ljubavi koje je imala u životu.

Među njima se našla i romansa sa Sašom Popovićem, kao i veza sa doktorom Momom Jakovljevićem, a Neda smatra da bi bivši suprug bio ponosan na nju zbog iskrenosti koju je pružila čitaocima.

Bivši muž Nede Ukraden bi bio ponosan na nju
Printscreen/ YouTube Hrvatska radiotelevizija 

"Da je moj bivši muž živ, sigurno bi bio ponosan. Ono što sam pisala o muškarcima koje sam volela nikako nije uvredljivo. Zapravo, sve su to bile prave ljubavi, niko tu nikoga nije molio za ljubav", rekla je pevačica za "Grand Online".

"Moje veze bile su pune ljubavi i poštovanja. Mislilm da su ti muškarci voleli ženu koja je i te kako bila dostojna njihove ljubavi, kao što su i oni bili dostojni moje. Danas su ti ljudi u srećnim brakovima, njihove žene znaju za mene", objasnila je Neda i dodala da se prošlosti uvek rado seća.

"Nema tu nikakve dileme da će se tu neko nasekirati. To su lepi dani sećanja na mladost koja je prošla, ali poštovanje ostaje zauvek. Oni muškarci koji su poznati javnosti izazivaju najviše pažnje, što je sasvim normalno", zaključila je pevačica.

Najviše pažnje izazvao je, inače, odlomak u kojem je Neda opisala ljubav sa Sašom Popovićem, te objasnila zašto njihova veza nije uspela.

Neda Ukraden i Saša Popović
ATA / Antonio Ahel, Youtube / Printscreen / Kurir 

"Razlike su bile očigledne - i u mentalitetu i karakteru i navikama. Negde sam u toj vezi počela da se osećam sve usamljenijom i ta njegova očigledna potreba da se udvara svakoj ženi bila mi je znak nezrelosti i neugodno sam se osećala. Pitala sam se da li je to obrazac ponašanja na koji treba da pristanem. Da li i ja treba tako da se ponašam i kuda to vodi", iskrena je bila pevačica, koja je u knjizi naglasila da je, uprkos svemu, nju i Sašu do danas nastavilo da veže iskreno i čvrsto prijateljstvo.

Još fotografija Nede Ukraden pogledajte u galeriji ispod.

Screenshot / Instagram / neda.ukraden, LepaiSrecna Vitalna u osmoj deceniji!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna