Zahvaljujući generalnom sponzoru, kompaniji "Dunav Osiguranje", skup eminentnih stručnjaka okupiće se u hotelu Mona Plaza u Beogradu, a moto konferencije je "Zdrava žena - zdravo potomstvo".

KV Konferencija 2022_16 x 9 (2).jpg
Promo 

U uvodnom obraćanju, učesnike će pozdraviti prof. dr Darija Kisić Tepavčević, ministar za brigu o porodici i demografiju, doc. dr Marija Zdravković, direktorka KBC "Bežanijska kosa" i Žaklina Milenković, glavna i odgovorna urednica magazina Lepa&Srećna.

Otvaranje Konferencija 2022_16 x 9 (2).jpg
Promo 

U prvom panelu, posvećenom preventivi, učestvuju prof. dr Ana Mitrović Jovanović, načelnica Odeljenja dnevne bolnice GAK, doc. dr Dijana Perović, specijalista pedijatrije i kliničke genetike, sa Instituta za humanu genetiku, MFUB, kao i dr Mima Fazlagić, stručnjak za matične ćelije i ginekolog. O svom iskustvu govoriće pacijentkinja Aleksandra Lazić, dok generalnog sponzora, kompaniju Dunav osiguranje predstavlja Nataša Novčić. Moderator će biti Vesna Stanimirović.

PANEL 1 Konferencija 2022_16 x 9 (2).jpg
Promo 

Učesnici drugog panela će govoriti o bolestima koje ugrožavaju reproduktivno zdravlje, o simptomima i lečenju - prof. dr Zoran Džamić, urolog i direktor klinike za urologiju KC Srbije, dr Naida Stanković sa Ginekološko-akušerske klinike "Narodni front" u Beogradu, dijetolog dr Andrijana Ćulafić i prof. dr Miloš Žarković, sa Klinike za endokrinologiju dijabetes i bolesti metabolizma. Moderator će biti Jasmina Antonijević Milošević.

PANEL 2 Konferencija 2022_16 x 9 (3).jpg
Promo 

U trećem panelu, pažnja je usmerena u budućnost, a o svemu što ona donosi u oblasti reproduktivnog zdravlja govoriće prof. dr Aleksandar Ljubić, specijalista ginekologije i akušerstva, Staša Stanković, doktorka genomske medicine sa Univerziteta u Kembridžu i Ana Janković, psiholog. O pitanjima u vezi sa HPV vakcinama govoriće aktivistkinja Marija Ratković, a u ovom dinamičnom panelu učestvuje i glumica Jelena Gavrilović. Moderator je Jelena Spasić.

PANEL 3 Konferencija 2022_16 x 92 (1).jpg
Promo