Milica Dabović je dugo najavljivala da će tek u svojoj knjizi otkriti sve što je godinama trpela. Nasilje je, kako kaže, doživljavala i u porodici, a zatim i u ljubavi, pa čak i u sportu koji je toliko volela. U toj "knjizi bola", kako je naziva, bivša košarkašica je planirala da otkrije sve, od početka do kraja. Očekuje čak i da bi joj neko mogao naudi zbog nje.

"Prećeno mi je mnogo, pa čak i da će mi se oduzeti nacionalna penzija", kazala je Milica. "Ko zna šta se tu može desiti. "Nakon što sam se rastala od Šimeta, dugo sam se plašila za svoju bezbednost, plašila sam se i Stefanovog oca, zato sam ih obojicu i prijavila, ali ništa napravila nisam, iskreno da ti kažem. Jedan me je psihički zlostavljao, drugi fizički i kad se sve to spoji, ja ne znam kako sam ostala normalna nakon svega", ispričala je jednom prilikom.

milica-dabovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

U svojoj ispovesti, Milica je otkrila i da je pomišljala na samoubistvo. "Da li sam razmišljala da se ubijem i da skočim i u Francuskoj sa svog petog sprata iz stana i ovde u Srbiji isto tako sa četvrtog - jesam", kaže sportistkinja. Prema njenim rečima, nije to bilo samo jedan put ili dva ili tri, već je često pomišljala kako je "najlakše" da se ubije.

"I onda sam rekla sebi: `Pa, Bože, šta ako ostanem živa?`. Tako da, koliko sam luda sigurno bih ostala živa, ali ko zna kakva bi bila ta situacija", otkrila je Milica u svojoj životnoj ispovesti. Njena knjiga još nije spremna, ali kaže da je gotova i da će biti izdata pre februara sledeće godine, kad bude slavila rođendan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna