Ovog jutra domaće medije obiša je vest da su glumci Kalina Kovačević i Petar Strugar navodno otpočeli emotivnu vezu, kao i da je Kalina čak odgovorna za to što je glumac ostavio nevenčanu suprugu Olju, sa kojom je prošle godine dobio sina.

Kalina i Petar ne kriju da su poslednjih meseci veoma bliski, što se moglo zaključiti i po njihovim objavama na društvenim mrežama, a iako nerado govore o privatnom životu za medije, sada su se oboje oglasili.

Kovačevićeva i Strugar odlučili su da, kako kažu, stanu na kraj glasinama da među njima postoji bilo šta osim prijateljstva, te naveli da o romansi nema ni govora. Oni navode da je poslovna saradnja u njihovom slučaju prerasla u čvrsto drugarstvo, ali ne i u nešto više od toga.

"Kako bismo zaustavili neosnovane glasine, pozdravljamo zainteresovane medije i poručujemo da smo se kroz dve zajedničke predstave 'Godine vrana' i 'Rat i mir' zaista zbližili i postali najbolji prijatelji, skoro kao brat i sestra. Sve ostalo su samo neosnovani tračevi, kojima se dalje nećemo baviti", poručila je glumica putem svog Instagram profila, a potom je istu objavu podelio i Petar Strugar.

Pre nešto manje od mesec dana u javnosti je osvanula vest da se glumac nakon dve godine ljubavi razišao sa nevenčanom suprugom Oljom, sa kojom je prošle godine dobio naslednika Iva, a Strugar iza sebe ima još jedan brak, sa koleginicom Ivanom Nikolić, sa kojom ima sina Zariju. 

Da li su Petar Strugar i Kalina Kovačević u vezi
Youtube/Printscreen/RTS 

Kalina Kovačević takođe iza sebe ima jedan brak i jednu vanbračnu zajednicu. Sa prvim suprugom Radetom Ćaldovićem ima ćerku Mionu, a potom je sa izabranikom Vladimirom Rekovićem dobila drugu naslednicu Aniku. Da se razišla od Vladimira, Kalina je potvrdila u martu ove godine.

"S bivšim partnerom sam se razišla jer sam shvatila da je bolje da budem sama nego u vezi koja me ne ispunjava. Međutim, od Ijubavi ne odustajem. Desiće mi se nova, sigurna sam, jer kakav je to život bez ljubavi? Ako je nešto okončano, ne mora da znači da je bilo neuspešno. To ne znači da sad nisam srećna i ispunjena. I te kako jesam", rekla je tada glumica za magazin "Gloria".

Još fotografija Kaline Kovačević možete pogledati u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/Kurir TV, Youtube/Printscreen/RTS Kalina Kovačević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna