Petar Strugar svoj privatni život drži podalje od medija i društvenih mreža, pa javnosti nikada nije predstavio svoju drugu suprugu Olju, sa kojom je prošle godine dobio sina Iva.

Glumac se u tajnosti venčao sa Oljom, nikada o njoj nije javno govorio, niti se sa njom pojavljivao na javnim događajima, a nakon dve godine ljubavi par je odlučio da stavi tačku na brak, piše "Blic".

Kako se navodi, oni su zbog sina ostali u prijateljskim odnosima, a za razlaz nije kriva treća osoba.

Petar Strugar o ljubavi prema životinjama
Youtube / Printscreen / K1 Televizija 

"Olja i Petar su odlučili da se raziđu i da svako krene svojim putem. Ostali su u prijateljskim odnosima, kao što su bili i pre nego što su uplovili u bračnu zajednicu. Nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su zato odlučili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit njihovog sina. Petar i Olja odlično funkcionišu odvojeno i posvećeni su roditelji malom Ivu. Dogovaraju se oko svih obaveza koje imaju prema sinu", rekao je izvor za pomenuti medij i dodao:

"Njihov odnos je proistekao iz prijateljstva, pa će tako i nastaviti. Treća osoba nije kriva za razlaz, pa tako nema prostora za razne spekulacije. Ono što je bitno je da su njih dvoje posvećeni sinu, kako bi mu obezbedili bezbrižno detinjstvo."

Da se rastao od Olje potvrdio je, kako se navodi, i sam glumac, kome je ovo bio drugi brak. Prvi put je bio oženjen koleginicom Ivanom Nikolić, sa kojom ima starijeg sina Zariju.

Petar Strugar veliki je ljubitelj jahanja, pa je tu ljubav preneo i na sina.

"Zarija jaše od treće godine. Mala deca dok malo ne stasaju ne mogu da nauče da jašu, ali mogu polako da traže balans i da se druže sa životinjama, da se opuste s konjima, u njihovom prisustvu, da osete energiju. Ima raznih vežbica koje deca rade na konju, njihova kretnja se usklađuje, zbog balansa, sa kretnjom konja", rekao je ranije Petar.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna