Glumac Miloš Timotijević prošlog vikenda oženio se izabranicom Tijanom Simić, a ova vest je mnoge ostavila bez teksta, budući da javnost nije znala da se umetnik prethodno u tajnosti razveo od bivše supruge Dunje, sa kojom je u braku proveo 13 godina.

Tijana Simić godinama živi u Portugalu, a, kako sada piše "Kurir", ona je ćerka bivšeg fudbalera Saše Simića, koji je u toj zemlji igrao duži niz godina - za klubove Madeiru, Boavistu, Beiru Mar, dok je po završetku profesionalne karijere postao uspešan fudbalski agent.

"Tijana je zbog očeve karijere kao mala otišla u Portugal. Tamo je provela nekoliko godina, a onda je pred kraj osnovne škole došla u Beograd. Tako je i dobila nadimak Portugalka. U Beogradu je završila srednju školu, a radila je i u srpskoj kući fudbala. Pre nekoliko godina ponovo se vratila u Portugal, za koji je izuzetno vezana", tvrdi izvor pomenutog lista.

Oženio se Miloš Timotijević
Instagram/printscreen/deethebee 

Tijana Simić od Miloša je mlađa 15 godina - on ima 47, a ona 32 godine. Kako navodi pomenuti izvor, par se upoznao preko zajedničke prijateljice, a među njima su odmah sevnule varnice.

"Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, a koja duže vreme poznaje i glumca. Odmah su se skapirali, bila je to ljubav na prvi pogled. Kako se nedugo pre toga razveo, oni nisu želeli da gube vreme i posle malo više od mesec dana zabavljanja rešili su da se venčaju u najužem krugu porodice i prijatelja. Za sve se saznalo kada je sam Miloš na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju s burmom na ruci, a u opisu iste je kratko napisao 'zauzet'", naveo je izvor.

Ko je nova supruga Miloša Timotijevića
Instagram/Milos Timotijevic 

Sudeći po podacima koji su javno dostupni, Tijana živi u Lisabonu i bavi se menadžmentom i advertajzingom u IT sektoru. Diplomirala je na Univerzitetu Singidunum 2012. godine, a osim srpskog tečno govori još četiri jezika - engleski, italijanski, portugalski i španski.

"Posao mi omogućava da budem u toku sa najnovijim informacijama iz sfere tehnologije i bezbednosti. Pridružila sam se sektoru 'VPNOverview' jer su IT bezbednost, privatnost i sloboda informacija teme od najveće važnosti i oblasti do kojih mi je i lično stalo", navela je Tijana na portalu firme u kojoj je zaposlena.

Fotografije sa venčanja Tijane Simić i Miloša Timotijevića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/printscreen/deethebee Oženio se Miloš Timotijević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna