Andrej Tašković (15), sin pevačice Viki Miljković, napadnut je pre dve večeri u Beogradu na vodi, kada ga je grupa od troje migranata napala nožem i tražila mu novac. Ovo je potreslo njene kolege, među kojima je i Đorđe David, koji je odmah ponudio koleginici pomoć.

"Viki me je sprečila da jurim migrante. Rekla mi je da nema potrebe za tim, ali meni ne bi bio prvi put da se uhvatim u koštac sa narkomanima", rekao je za "Republiku" muzičar, koji je zajedno sa Viki već godinama u žiriju "Zvezda Granda".

djordje david zvezde granda.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Đorđe David otac je osmogodišnje devojčice Staše, za čiju bezbednost, kako priznaje, strahuje.

"Moja ćerka već ima sprej i pametni sat, ali ona je još mala. Plašim se šta će biti kad bude išla sama prevozom, tad ću da budem na električnom trotinetu sa crnom kapuljačom, kao manijak, pratiću je u stopu", iskren je bio muzičar.

Podsetimo, Viki Miljković juče je ispričala da je njen naslednik pod velikom traumom nakon napada.

viki miljkovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Andreja je sve sad stiglo, ostaće mu traume do kraja života, mi ćemo se potruditi da ne budu velike. U tom trenutku bio je pod adrenalinom, tek kada je došao kući počeli su da mu se vrte filmovi po glavi. U toku noći se budio, vrištao, proživljavao. Jutros se plašio da ide sam u školu, Taške ga je odveo, jer on je ipak dete. Ovo je apel svim nadležnim organima da se pojača policijska kontrola na mestima gde ima više migranata, a svi znamo koja su to mesta", rekla je Viki juče.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna