Edita Aradinović nerado govori o privatnom životu, ali je nedavno priznala da joj je srce slomljeno. Ona je ispričala da ju je čovek za koga je mislila da je njena životna ljubav povredio.

"Moj je život mrtvo more bez ijednog talasa! Šalim se. Iskreno, razočarala sam se u ljubav svog života i sad je vreme kada učim da hodam i dišem, samo dosta pametnija! Moje priče su zapravo jako inspirativne, ali teške", rekla je za "Kurir" pevačica koja se borila i sa zdravstvenim problemima.

Ipak, priželjkuje da u bližoj budućnosti pronađe emotivnog partnera sa kojim će moći da deli sve lepe trenutke.

"Ne planiram egzotično putovanje, jer nemam s kim, a nemam ni kad. Moram da završavam pesme. Na odmor ću verovatno u januaru, ako bog da, da do tada nađem i partnera", rekla je Edita nedavno za "Kurir", a sada ispričala da bivšem želi sve najbolje.

"Mislim da nije ništa čudno da se dvoje ljudi posle određenog perioda raziđu i ostanu u prijateljskim odnosima. Poželela sam mu sve najbolje kao što želi i on meni", iskrena je Edita u izjavi za Pink.rs.

Pevačica je jednom prilikom ispričala da li bi priznala emotivnu prevaru.

"Verovatno da bih, zavisi od okolnosti i ljubavi prema partneru, ali gledam da do toga ne dođe. Zato mislim da se nikad neću udati! Još uvek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti veru u ljubav bez prevare", rekla je za "Blic" Edita nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!