Miholjsko leto nam je svima dalo priliku da uživamo u čarima toplih dana, ali Danica Maksimović ima i to zadovoljstvo da ga provodi u svojoj bašti.

Nema žene koja joj ne zavidi, jer uz kuću, u vrtu ima pravo bogatstvo - ruže stare godinama, ljiljane, božure... "Priroda je moja snaga i ljubav, ali i oaza u ovim danima..., lepota, uživanje, inspiracija, održavanje kondicije, terapija...! Dar koji dobijam je moja sreća", napisala je Dana ispod jedne od fotografija na kojoj se vidi i da voli da radi u dvorištu.

Zahvaljujući Instagramu i vi imate mogućnost da zavirite u njenu baštu, a slike i video snimci su očaravajući. Vidimo da glumica voli vrbene, žute ruže i krokusi su joj zaštitni znak, a stubaste jabuke je slikala sa puno ponosa. "Moje, neprskane, iz mog dvorišta", dodala je zadovoljno u opisu jedne od slika.

Njeni obožavatelji joj uzvraćaju komplimentima da je i ona lepa kao cvet, a žene kažu da - kad se neguje s ljubavlju - cveće uvek izgleda prekrasno. Bašta je kultivisana već decenijama, otkako se Danica doselila u ovu kuću na Zvezdari iz Malog Mokrog Luga, sa svojim izabranikom, Todetom Lolićem.

Zavirite i vi u ovo dvorište i uživajte u atmosferi toplog, miholjskog leta.

Instagram / danymaksi Glumica uživa u cveću i voću

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna