Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš već 36 godina su u srećnom braku, u kojem su dobili ćerku, a pevačica je prethodno imala tri muža, sa kojima ima još troje dece.

O svojim burnim ljubavima nerado je govorila za medije, ističući u prvi plan sreću koju je doživela kada je upoznala Kemiša sa kojim će, kako veruje, biti do kraja života.

Bivši muževi Zorice Brunclik
Instagram / zoricabrunclik_official 

Pevačica je ponosna na svoju decu, o čemu, pak, rado govori, a najstariju ćerku Mariju dobila je sa 18 godina, u vanbračnoj zajednici sa tadašnjim izabranikom. Potom se udala za harmonikaša Zorana Tutića, koji je bio šef orkestra sa kojim je u tom periodu nastupala, i sa njim je dobila sina Đorđa.

Međutim, ni taj brak nije opstao, pa je Brunclikova opet stala pred oltar. Treće dete, naslednicu Miljanu, dobila je u braku sa još jednim harmonikašem - Ljubom Kešeljom. Njihov odnos pratile su brojne intrige i kontroverze, a muzičar je tvrdio da mu pevačica ne dozvoljava da viđa ćerku. Zorica je, s druge strane, tvrdila da je on nemaran otac.

"Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia, koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić, i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?", rekao je Kešelj pre nekoliko godina za domaće medije.

Zorica, s druge strane, tvrdi da je Ljubo Kešelj prestao da viđa naslednicu kada je imala samo šest godina.

"Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina", rekla je Zorica jednom prilikom, a ona i harmonikaš su se nakon razvoda sreli samo jednom.

"Za sve ove godine, koliko nisam sa njom, Zoricu sam sreo jednom u Pinkovom studiju u Zemunu. Ona je bila jedan od gostiju, a ja sam tamo snimao. Sreli smo se u holu, prošli jedno pored drugog i pozdravili se hladno", ispričao je tada Kešelj, koji nije krio da mu je pevačica pomogla u karijeri.

"Ona me je i uvela u PGP RTS, ona je ta koja je izganjala mogućnost da sve što radim u toj renomiranoj ustanovi i produciram. Ušao sam u ekipu najodabranijih producenata, a vrata su mi bila širom otvorena… Zoricu treba znati, ona je oduvek bila namazana, prepredena, a Bog joj je dao nerv za poslovnost. Jedostavno, uvek je imala tu neku vidovitost. Znala je šta treba da radi… O pravim razlozima razvoda i uopšte o tome šta se desilo neću da govorim. Imali smo ugovoren doček nove godine u Americi ’85/86. Pošto ona nije htela da ide, nazvao sam gazdu i to mu saopštio. No, on je insistirao na tome da dođem ja. Vlasnik je poželeo da ostanem i da pozovem neku od pevačica. Setio sam se Sene Ordagić, koju sam pred sam odlazak u Ameriku sreo. Tri meseca smo se družili u Americi. Osećao sam da se nešto dešava. Ali bio sam polomljen, jadan, bilo mi je strašno teško. Lečio sam rane uz Seninu pomoć. Piće mi je bilo pod rukom, droga je cirkulisala u lokalu u kom sam svirao, malo je trebalo da se skrene… Da nije bilo Sene… Na sreću, brzo sam shvatio da je ona izuzetna žena i da je zalutala na estradu. Zalutala je po svom ponašanju, shvatanjima, moralu. Znate, devedeset odsto pevača došlo je sa ulice, iz kafane. To je sve raskalašno, raspojasano, bez morala… Prvi put u životu sreo sam pevačicu koja čita bar dve knjige mesečno. Možete misliti, našu ćerku Miju učlanila je u biblioteku kada je dete imalo samo tri godine", otkrio je svojevremeno Ljubo Kešelj.

Miljana, Zoričina i Kešeljeva ćerka je, inače, uzela prezime Miroljuba Aranđelovića Kemiša, i radi kao producentkinja. Od prvog muža, sa kojim ima ćerku, se razvela, a prošle godine ponovo se udala.

U aktuelnom braku s Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, koji je takođe harmonikaš kao i njeni bivši partneri, Zorica je dobila ćerku Zlatu, koja je šminkerka i stilistkinja.

Još fotografija Zorice i Kemiša pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Nemanja Nikolić, ATA / Antonio Ahel Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna