Vlado Georgiev poznat je po tome da o privatnom životu ne govori gotovo nikada. Sa Milicom Samardžijom ima dve ćerke Sofiju i Elenu, a jednom je otkrio zašto nema nameru da stane pred matičara.

"Oboje imamo isti stav po pitanju institucije građanskog braka – nepotrebno, suvišno, prevaziđeno. To nikome nije popravilo život. Bitno je kako živimo, šta radimo i kako branimo našu porodicu. Nije lako. Ali, matičar – nikako", rekao je popularni Barba jednom prilikom koji ne krije da on u kući vodi glavnu reč.

"Moja žena meni odmah kaže šta joj nije po volji i od mene odmah dobije odgovor. U toj iskrenoj, brzoj komunikaciji imamo harmoniju. Odmah se objasnimo oko svega. Svako odlaganje bi vodilo u pogrešnom smeru. Ne trpamo stvari pod tepih. Ne volim ljude koji me tapšu po ramenu, tek tako hvale. Stalo mi je do onih sa kojima mogu da debatujem na dnevnom nivou, koji će mene i moje stvaralaštvo odvesti u pravom smeru, ka kvalitetu", rekao je za "Gloriju" jednom prilikom pevač.

Bivša devojka Vlade Georgieva
Facebook/Printscreen/Irena Market 

Pre Milice Georgiev je bio gotovo sedam godina u vezi sa Irenom Market. Njihov odnos je bio buran, često su raskidali i mirili se, a njoj je i posvetio veliki hit "Žena bez imena“. Kada su definitivno raskinuli Irena se preselila u Majami gde se i udala za Srđana Stupara sa kojim je dobila sina i ćerku. 

Kada je Irena Srđanu izgovorila sudbonosno "da" Georgiev se oglasio.

"E, pa nek je sa srećom od srca", čestitao je Georgivev bivšoj na udaji.

 Dugo se nagađalo da su Irena i Barba raskinuli jer ona nije mogla da izdrži toliki pritisak da sve drži u tajnosti. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna