Nataša Aksentijević publiku je osvojila surovom iskrenošću i velikom harizmom. Ona se ne libi da govori o brojnim temama koje mnogi izbegavaju, a posla se nikada nije stidela. Prepoznatljivo lice je postala dok je vodila emisiju "DNK" što su joj pojedinci zamerili.

"Najviše mi smeta lice intelektualne elite, tačnije ti neki kvazi urbani što prevrću očima na sve. Gnušaju se svega. Oni imaju neki nivo. Njima je jezivo što sam ja radila takvu emisiju, da bih hranila svoju porodicu i ljudima pružila drugi ugao gledanja", rekla je voditeljka za "Kurir". Nataša je nedavno govorila i o odnosu sa roditeljima, tačnije o razočaranju koje je doživela kada su svu imovinu prepisali njenom bratu.

"Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek, ajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek’ im on nosi prezime, ja neću" bila je oštra Nataša u emisiji "Grand magazin". Ono što joj se dogodilo nije razumela tek onda kada je i sama postala majka.

"Favorizacija deteta je nešto što ne primećujete dok ne dobijete svoju decu. Tada shvatite da su te ljubavi iste, nemerljivo velike prema svoj deci koju imate", rekla je svojevremeno za magazin "Story" i dodala da je pokušala da opravda postupak svojih roditelja.

Nataša je nedavno drastično smršala, a borba sa kilogramima nije bila laka.

"Bukvalno sam prošla kroz pakao. Preteško je baviti se gubljenjem kilograma, a u isto vreme biti urednik i voditelj emisije na tu temu. Ali, ja sam neko ko obožava da radi pod pritiskom, jer tada dajem svoj maksimum. Bilo je pakleno zabavno, da tako kažem", rekla je Nataša koja ne skriva da joj je odricanje teško palo.

natasa aksentijevic smrsala
Instagram/Natasa Aksentijevic 

"Odrekla sam se hrane koju volim, odrekla sam se alkohola koji volim, odrekla sam se slobodnog vremena. Umesto da leškarim - ja sam trenirala. Mučilo me je pitanje šta li će meni sve ovo, a pribojavala sam se da li ću uspeti da preživim. Gledaoci mogu da očekuju otkrivanje do sada neotkrivenih tajni, salve smeha i zabave, strogo čuvane recepte i izuzetno korisne savete", rekla je Nataša koja je priznala da je imala i svesrdnu pomoć psihologa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna