Aleksandar Saša Đorđević retko govori o privatnom životu, a izutetak je napravio kada je sa suprugom Sekom slavio 25. godišnjicu braka.

"Pre 25 godina rekla si 'da. Nemam reči da izrazim svoju večnu zahvalnost i ljubav. Zauvek sam zahvalan jer te imam u svom životu",  javno se košarkaški as obratio supruzi pre dve godine. Gotovo tri decenija braka samo su deo njihove ljubavi koja je počela sasvim slučajno. Upoznao ih je Sašin školski drug i kolega, koji im je kasnije kumovao na venčanju.

Često sam dolazio sa društvom u jedan kafić na Vračaru i jedne večeri sam video divnu i zgodnu devojku. Prijatelji su mi kazali da joj je nadimak Seka i pošto smo razmenili poglede i osmehe upoznali smo se. Zaljubio sam se u nju i teško su mi padale pripreme s Partizanom i reprezentacijom”, ispričao je jedom prilikom Đorđević.

Tokom godina ljubavi par je dobio dve ćerke, Tara je rođena u Barseloni, a Tesa četiri godine kasnije u Madridu. 

“Tara je počela da igra košarku, ali joj možda više prijaju tenis i plivanje, a dobra je i skijašica. Verujem da će Tesi košarka biti sport broj jedan. Još je mala, ali i ona već odlično skija. Obe lepo crtaju i odlično im idu jezici. Vole se, mada se ponekad i svađaju. Po karakteru su sasvim drugačije. Tesa je neviđeni borac, mora sve da vidi, voli da je u centru pažnje i vrlo je prodorna. Za razliku od nje, starija je stidljiva", rekao je za Hello! jednom prilikom Sale i dodao kojim vrednosima su naučili ćerke.

"Učimo ih poštovanju, lepom ponašanju, da znaju da se druže sa svima, da budu nasmejane i uvek imaju lepu reč, da saslušaju, budu poslušne i, naravno, da imaju svoj stav", izjavio je svojevremeno Saša Đorđević.

Sale i Seka svoju privatnost čuvaju daleko od medija, te se gotovo nikad ne pojavljuju zajedno u javnosti, zbog čega njihove zajedničke fotografije u medijima gotovo da i ne postoje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna