Predrag Stojaković na današnji dan pre 18 godina zakleo se na večnu ljubav Grkinji Aleki Kamili. Njihova ljubav dogodila se na prvi pogled i to dok je košaraški as u Solunu nosio dres "Paoka". Na ludi kamen stali su posle 3 godine zabavljanja, a njihovo venčanje u Grčkoj nazvano je "venčanjem decenije".

Gala proslavi prisustvovalo 500 zvanica, a u trenutku kada su razmenili bračne zavete par je već imao dvoje dece - sina Andreja i ćerku Milu, a 2012. dobili su i sina Maksima (8). Dana njihovog venčanja Stojaković se prisetio na Instagramu, zajedničkim fotgrafijama, a čestitike su mu uputili brojni prijatelji.

Peđa često ističe da su deca njihovo najveće blago i da je oduvek priželjkivao veliku porodicu.

Aleka Kamila i Peđa Stojaković
Instagram/alekakamila 

"Da je do mene, imao bih petoro ili šestoro dece. Ali ja znam kroz šta Aleka prolazi, to nije nimalo jednostavno - porođaj i sve što ga prati. Ona je srećna sa brojem tri, a ja mislim da je to pristojno velika porodica. Naravno da menjam pelene. Toga se ne treba stideti. Uživam da brinem o mojim bebama", rekao je svojevremeno slavni košarkaš.

Kada je okončala manekensku karijeru, Aleka Kamila posvetila se vođenju dečje fondacije koja nosi ime njenog supruga. 

Još fotografija Aleke Kamile i Peđe Stojakovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/alekakamila Peđa Stojaković i Aleka Kamila

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna