Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, već duže vreme uživa u ljubavnoj vezi sa Žigom Sotlarom, pevačem i koreografom iz Slovenije. Nije im teško da održavaju vezu na daljinu, jer on često boravi u Srbiji, a, kako pevačica otkriva, njihov odnos pun je podrške i razumevanja.

"Moram priznati da je ovaj odnos baš zdrav. Čak i kada ima nesuglasica, rešava se na zdrav način, to je jedna od boljih strana ovog odnosa, ta komunikacija i razumevanje", rekla je pevačica za "Informer".

Sara je nedavno iznenadila pratioce kada je na društvenim mrežama uz jednu objavu napisala 'Sara So', umesto Sara Jo, dodavši tako uz svoje ime prva dva slova prezimena svog dečka. Ovo je mnoge navelo da pomisle da pevačica i koreograf planiraju venčanje, međutim mlada umetnica kaže da joj svadba još nije u planu.

"Godinama mi govore da ne razmišljam kada objavljujem stvari, da se prepustim. Tog dana mi je prvo palo na pamet da stavim Sara So, zbunila sam i svoje prijatelje, zumirali su sliku da vide prsten. Nisam sigurna da treba da se prepuštam. Ne mislim da ću se udati u bliskoj budućnosti, ima vremena", rekla je ona sada.

Iako je uglavnom nasmejana i vesela, pevačica priznaje da, kao i svi, ima trenutke kada nije raspoložena, te da se tada ne dopada ni sama sebi.

"Moji prijatelji najbolje mogu da vam kažu kako izgleda kada sam ljuta. Sebi izgledam gadno, uvek se pitam zašto to sebi dozvoljavam", iskrena je bila Sara.

Još fotografija Sare Jo pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printsceen/KONTRA SHOW, Youtube / RTS Sara Jovanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna