Pevač Saša Kovačević, osim za lepog i talentovanog, važi i za veoma kulturnog i pristojnog muškarca, a takav stav o njemu ima i pevačica Goca Tržan.

Goca i Saša uvek su bili u odličnim, ali isključivo prijateljskim odnosima, međutim u to nije verovao pevačicin prvi suprug Ivan Marinković. Ona je sada prvi put javno ispričala da joj je nekadašnji suprug zbog Kovačevića pravio velike probleme.

goca trzan
ATA / Antonio Ahel 

"Sašu Kovačevića mnogo volim privatno. On je jedan vrlo vaspitan muškarac. Voli žene na jedan veoma fin način. Nikada ga nisam čula da ružno priča o ženama", počela je priču Goca u svojoj emisiji "Ako progovorim" na TV "K1", u kojoj je Saša gostovao.

"Moj prvi davno zaboravljeni muž bio je jako ljubomoran na Sašu. Bio je siguran da ja imam nešto sa njim. Zbog toga sam imala svaki put pravi pakao sa bivšim mužem. Bilo je trenutaka kada me je pratio do studija i na nastupe zbog mog kolege. Sa Sašom nikada nisam ništa imala osim ekstremno prijateljskih odnosa sa njim i sa njegovom porodicom", objasnila je ovom prilikom pevačica.

Bivši muž Goce Tržan bio ljubomoran na Sašu Kovačevića
ATA Images/Antonio Ahel 

Podsetimo, Goca se od Ivana razvela 2011. godine, šest godina nakon što su se upoznali, a četiri godine nakon što su dobili ćerku Lenu. Njihov razvod pratile su brojne turbulencije, a pevačica je ljubavnu sreću ponovo pronašla pored 14 godina mlađeg bubnjara Radomira Raše Novakovića, sa kojim je u braku već sedam godina.

Goca i Raša važe za jedan od najskladnijih domaćih parova, a pevačica je nedavno otkrila da, za razliku od prvog, u njenom drugom braku nije bilo kriza.

"Nismo imali kritične momente, iako smo morali da vodimo ozbiljne razgovore. Ipak, nije bilo kriza. Nismo bili na korak do razvoda ili potpunog udaljavanja. Umeli smo da prepoznamo kad nešto nije kako treba, da nismo to što smo bili i da je vreme da razgovaramo kako bismo se vratili jedno drugom", iskrena je bila Goca nedavno za "Story".

Još fotografija Goce Tržan i njenog sadašnjeg muža Raše Novakovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan, K1 Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna