Kad god im obaveze to dozvoljavaju, Jelena i Novak Đoković sa ćerkom Tarom i sinom Stefanom borave u srpskoj prestonici, a ovog puta popularni bračni par posetio je Sajam knjiga.

Jelena i Novak bili su nasmejani i veoma dobro raspoloženi, a tokom obilaska štandova rado su razgovarali i fotografisali se sa brojnim posetiocima.

Mnogo pažnje privukla je elegantna i svedena odevna kombinacija koju je za ovu priliku odabrala Noletova supruga. Jelena se, naime, pojavila u svetlo plavoj košulji i uskoj sivoj suknji, dužine ispod kolena, a uz sve je uparila i sivu torbu, i to jedan od najpopularnijih modela modne kuće "Dior".

Jelena Đoković
M.K./ATAImages 

Kosu je skupila u nisku punđu, a ovo njeno modno izdanje naišlo je na pregršt komplimenata. Novak je svoju lepšu polovinu "ispratio" kada je reč o izboru garderobe, te je i on nosio košulju u istoj boji kao i Jelena, pa su jedni pomislili da se par dogovorio da uskladi stajlnge, dok drugi misle da je u pitanju samo slučajnost.

Jelena Đoković je, inače, u poslednje vreme u javnosti često govorila o odnosu sa Novakom, roditeljstvu i načinu na koji odgajaju sina i ćerku, ističući da se roditelji u današnje vreme suočavaju sa brojnim izazovima.

"Kada gledam detinjstvo mojih roditelja i kada ih pitam za njihova iskustva, to su suprotne realnosti koje živimo. Sa telefonima sam se upoznala tek u nekom uzrastu koji je, da kažemo, kasniji. Moja deca odrastaju sa telefonima uperenim u njih, putuju po svetu, što ja nisam. Tata im je najpoznatija osoba u našoj zemlji. Ima dosta toga što je izazov meni kao roditelju i zato sam toliko otvorena da učim", rekla je Jelena nedavno za magazin "Story".

Još fotografija Jelene Đoković sa Sajma knjiga pogledajte u galeriji ispod.

M.K./ATAImages Jelena i Novak Đoković na Sajmu knjiga u Beogradu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna