Marko Bulat se vratio u stan kod žene, bar tako svedoči fotografija koja je osvanula na Instagramu. Podsetimo, zbog prijave za porodično nasilje koju je pevač podneo u policiji, bila je izrečena mera udaljenja iz stana na 48 sati, ali ne Marku, već njegovoj ženi Mariji

Ipak, sam Bulat je odlučio da napusti porodični dom, a tad su čak i paparaci snimili kako iznosi pune kese stvari. Navodno je plan bio da bude, kratko, kod kuma, a zatim se preseli u svoj stan na Vidikovcu koji trenutno iznajmljuje. Nova slika budi nadu...

Sliku je, kako prenose mediji, objavila Marijina ćerka iz prvog braka. Sofija je veoma vezana za Marka o čemu svedoči i potpis na slici koji glasi: "Moja sreća".

Čini se da nema razloga za strepnju o kojoj je Marija pričala kad je došlo do incidenta. Ona je tad navela kako brine da bi joj Marko mogao oduzeti decu. "I da sam duševni bolesnik, majka sam njegove dece. I sve je moguće, pa čak i da mi odvede decu, sad su deca sa mnom. Kada se psihički oporavim, obelodaniću s kim sam bila i kakav je to čovek. Razapeli su me zbog njega, ovo što on meni radi je katastrofa", rekla je Marija nakon vesti o sukobu s mužem.

Marko Bulat u bolnici
ATA / Antonio Ahel 

Ona veruje da se suprug udaljava zbog nje zbog bolesti s kojom se već duže vreme bori. "Mama mi je advokat, znam da muževi beže i od bolesne dece, a kamoli od bolesne žene... Ja verujem da u tom grmu leži zec", kazala je Marija za Blic. Ona podseća da je narušenog zdravstvenog stanja i da joj nije lako. Pored teške anemije koju već dugo ne uspeva da izleči, boluje i od vaskulitisa, upale krvnih sudova koja je autoimunog porekla. Za ovu opasnu bolest zasad ne postoji lek.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna