Porodična drama Marka Bulata i njegove žene Marije odvija se, delom, i pred očima javnosti. I pevač i njegova supruga tvrde da su žrtve porodičnog nasilja, a Bulat je najavio da će se sutra doneti odluka o razvodu braka.

Pevač kaže da ga je Marija davila i grebala i da je nasilje prijavio, pa je njoj izrečena hitna mera zabrana prilaska i udaljenja iz kuće u trajanju od 48 sati. Međutim, on je taj koji je stan napustio i preselio se privremeno kod prijatelja. Drama je izbila u javnost kad se Marko javio u Urgentni centar pre tri dana i prijavio povrede...

Njegova žena je negirala da je do ovog sukoba došlo. Ona veruje da se suprug udaljava zbog nje zbog bolesti s kojom se već duže vreme bori. "Mama mi je advokat, znam da muževi beže i od bolesne dece, a kamoli od bolesne žene... Ja verujem da u tom grmu leži zec", kazala je Marija za Blic. Ona podseća da je narušenog zdravstvenog stanja i da joj nije lako. Pored teške anemije koju već dugo ne uspeva da izleči, boluje i od vaskulitisa, upale krvnih sudova koja je autoimunog porekla. Za ovu opasnu bolest zasad ne postoji lek.

marija bulat.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Njene izjave neću da komentarišem, nisam samog sebe davio, nema veze", kazao je Marko u razgovoru na TV Pink. "Videćemo od ponedeljka da li ćemo se razvesti, danas u razgovoru sa njom, nisam video sa te strane želju da brak opstane."

On tvrdi da želi da se brak nastavi, zbog dece i ljubavi. "Želim i da ona ozdravi, naravno da je volim, ona je majka moje dece. Kada je neko izuzetno bolestan, nezadovoljan time da nije dobar partner, ne može zbog bolesti da pruži maksimum, dođe do ovakvih stvari, mora doći do razumevanja", kazao je Bulat.

marko_bulat i marija.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Marija negira da je labilna i da je nanela povrede Marku. "Mogu da izjavim samo da nema apsolutno nikakve veze sa mozgom, ja jedva imam 50kg i to je prosto nemoguće. Ja jesam narušenog zdravstvenog stanja, to je istina, imamo troje dece i nije mi lako", kaže supruga. "On je veoma dugo želeo dete i borio se za to.

Htela sam da mu rodim decu pa makar i mene Bog da je uzeo", objašnjava Marija koja je prošla kroz veliku krizu sa ćerkicom Dorotejom. "Porodila sam se u šestom mesecu. Sve je to ostavilo posledice na mene kao i sve ono što su kasnije pisali o meni", ispričala je ona za Kurir.

Marko i Marija su u braku od 2015. godine , a više njihovih slika pogledajte u našoj galeriji!

ATA / Antonio Ahel Marija i Marko Bulat

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna