Teodora Džehverović je najavila da se udaje, a - po njenim rečima, to neće biti pre proleća 2023. godine. Međutim, planovi za svadbu su već započeti.

"Nino i ja smo u ozbiljnoj vezi i normalno je da pričamo o venčanju. Sklapamo kockice šta ćemo i kako ćemo, još ne mogu da otkrivam detalje... ", kazala je pevačica. Evo kakvi su planovi za potomstvo...

"Rano je još uvek o bebi da pričam", objašnjava popularna Džehva. Ona i njen dečko Nino još nemaju tačan datum, ali svadba će se, kako ona kaže, sigurno desiti. Proleće nije daleko, a ona misli da nema dovoljno vremena da se sve isplanira pre tog roka.

"Imamo oboje mnogo obaveza, ja nastupam, on trenira i igra košarku", priča Teodora. Njih dvoje ne mogu čak ni da provode dovoljno vremena zajedno, a nju posebno nervira što svaki trenutak novinari koriste da pitaju da li su raskinuli.

teodora dzehverovic nino celebic.jpg
Instagram / teodoradzehverovic 

"Pitam se šta bi bilo da stvarno postoji neki drugi razlog kad on nije pored mene", prokomentarisala je za TV Hype. "Razumela bih da me pitaju - kako je, gde je, šta radi - a ne odmah - da li ste raskinuli", ljuti se zvezda. 

Ona je sa Ninom održavala i vezu na daljinu, što je podsticalo priče o raskidu. Nino Čelebić se prošle godine preselio u Brazil gde je igrao košarku. Ipak Teodora tvrdi da njihova ljubav nikad nije bila na ispitu

teodora-dzehvrovic-decko.png
Instagram / teodoradzehverovic 

"Imam normalnog momka. Nino je za mene najdivniji muškarac na svetu, volela bih da budemo zajedno do kraja života", kaže Teodora.

Nino kaže da ne voli da se eskponira. "Nisam javna ličnost, provlačim se samo zbog nje", kazao je o svojoj devojci. "Ponosan sam na nju, ona je vredna, daje energije u to. Ništa joj nije došlo preko noći, biti tako popularan sa 24 godine, to je vanserijski", kaže  Nino.

Tekst: Lepa&Srećna