Proslavljeni fudbaler Predrag Mijatović i njegova supruga Aneta, nekad veoma tražena manekenka, danas jednako uspešna dizajnerka enterijera, u braku su pune 22 godine. Supruga fudbalskog asa izgleda besprekorno kao u danima kada se bavila modelinogom i retko ko može da poveruje da je majka tri ćerke: Nađe, Nine i Lole. Osim besprekornim izgledom, Aneta se može pohvaliti i obrazovanjem. Diplomirala je urbanizam i prostorno planiranje na Univerzitetu u Beogradu i govori čak pet jezika.

Peđa ne krije da je pokraj Aneta pronašao sve ono za čim je godinama tragao.

"Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, koja na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku. Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje. Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila", rekao je Mijatović svojevremeno, a Aneta je priznala da je bilo i teškim momenata u njihovom braku.

"Bilo je i izuzetno teških perioda koji su ostavljali posledice. Svako se tokom godina menjao na svoj način, ali smo se nekako uvek nalazili na istom horizontu. Sigurna sam da želim da ostanem sa njim do kraja života", izjavila je Aneta svojevremeno, a njen suprug u jednom intervjuu istakao je koliko je zahvalan što pored sebe ima takvu ženu.

Aneta je sada objavila fotorgafiju kada je njihova ljubav bila na samom početku.

Supruga Peđe Mijatovića
Instagram/Aneta Mijatović 

 "Ono kada pomisliš da se ništa nismo promenili…tu je moja Jeca da nas podseti", napisala je Aneta uz jednu davnu fotografiju sa Peđom. Mnogi su joj poručili da danas izgleda podjednako dobro kao nekada.

. Još njihovoh zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Predrag i Aneta Mijatović u maju proslavili 22. godišnjicu braka.

"Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila", p