Nakon raspada grupe "Hurricane" članice Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić nastavile su solo karijere. Ivana kaže da joj je sada karijera prioritet, iako priželjkuje da se jednog dana ostvari kao majka.

"Mnogo volim decu i stalno pričam o bebama! To svi znaju oko mene, ali sada sam fokusirana samo na karijeru. Za to imam vremena, a kad nađem pravog muškarca, s njim ću svakako da osnujem porodicu. Nisam trudna, moram ponovo da kažem, jer neko stalno priča o tome, a meni je smešno", rekla je pevačica za "Republiku".

Ivana Nikolić još ne želi da rodi dete
Printscreen/ insatgram ivana_boom_nikolic 

Ivana je otkrila i da je od malena želela da se bavi javnim poslom, ali da njeni roditelji to u početku nisu podržavali.

"Moji prvi, da kažem, javni koraci bili su kada sam još kao klinka počela da se bavim plesom. Uvek sam maštala o tome da budem deo javne scene i nekako je sve kako sam se trudila išlo u tom smeru. Eto, jednostavno, kad se vratim u taj period, vidi se način na koji sam napredovala i zadovoljna sam time gde sam danas. Što se moje porodice tiče, oni nisu bili za to da krenem putem estrade. Kao mala, maštala sam o tome da uvek budem pred kamerama, ali njima je sve bilo strano. Kako sam počela da pravim karijeru, naravno da su shvatili da neću da odustanem od toga i da mi je to životni poziv. Sad moraju da me podržavaju u svakom smislu", ispričala je Nikolićeva, koju su često povezivali sa poznatim muškarcima.

"Ne mislim da moj privatni život treba da bude plasiran u javnosti. Zato i jeste privatan. Nikad ne pričam o tome koji mi se momak sviđa i da li imam dečka. Povezivali su me s mnogima, ali retko šta je istina", kaže nekadašnja 'uraganka'.

Još fotografija Ivane Nikolić pogledajte u galeriji ispod.

Printscreen/ YouTube TOXIC TELEVISION, Instagram / ivana_boom_nikolic Ivana Nikolić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna