Seka i Raša su tokom cele nedelje isprobavali specijalitete takmičara, a danas će otkriti kako su ocenili njihova jela. Zabave i šale nije manjkalo, bilo je pesme i igre, a proslavili smo i rođendan omiljenog kuvara Raše.

Seka i Raša su tokom cele nedelje isprobavali specijalitete takmičara Kurir televizija

Koja porodica je pokupila najviše simpatija i osvojila nagradu od 100.000 dinara saznaćemo danas u 17.10 časova na Kurir televiziji. I sledeće nedelje očekuju nas sjajni recepti, odlična zabava i nove neobične porodične priče radnim danima od 18 časova. Pričaće se!

IMG_9532 (1).jpeg
Promo 

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

BMW_1490.JPG
Promo 

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje "Majke i snajke" od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE.