Uraganke su ostvarile furioznu muzičku karijeru koja je kulminirala nastupom na Eurosongu i dugim boravkom na Jutjub trendingu. Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić su bile u centru pažnje medija, a onda su ovog leta najavile i kraj zajedničkih nastupa.

Međutim, obožavaoci ne prestaju da se interesuju za mogućnost da se Hurikejn opet pojavi zajedno na sceni. Svakog zanima i zašto su se njih tri rastale, da li je uzrok bila neka svađa, uzajamno nerviranje ili nešto treće.

"Glavni razlog što više ne nastupamo zajedno je činjenica da nam je istekao ugovor", objasnila je Ksenija Knežević gostujući u emisiji "AmiG šou". "Međutim, ako bi nam neko ponudio dobru cifru, spajamo se i dolazimo zajedno!", izjavila je Knezova ćerka.

ksenija knezevic.jpg
Instagram / ksenija.knezevic 

Ona je priznala i da nisu uvek cvetale ruže u grupi "Hurikejn". "Sanja me je nervirala i to više od Ivane, zato što me je stalno kritikovala zbog kašnjenja", objasnila je Ksenija, dodavši da je ipak koleginica bila u pravu i da joj se retko događalo da stigne na vreme.

Lapsus Sanje Vučić
Youtube/Printscreen/TOXIC TELEVISION 

Ipak, uvek su imale zapažene nastupe, a mediji pišu da je za svaki ova ženska grupa uspevala da zaradi i po 30.000 evra. Navodno je sada njihov uslov za ponovno okupljanje da dobiju više novca, a šuška se da bi 50 hiljada bila baš ta željena suma...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna