Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić već 13 godina su u srećnoj ljubavi i ponosni su roditelji četvoro dece, ali, kao i u odnosu svakog emotivnog para, i u njihovom s vremena na vreme dolazi do problema.

Glumica je sada otkrila kako njen nevenčani suprug reaguje kada dođe do svađe i otkrila detalj iz porodičnog doma.

"Vujadin ume da govori: 'Što ja već 13 godina s tobom ulazim u raspravu kad znam da nema kraja?! Bolje mi je da kažem da je sve u redu'", otkrila je glumica u emisiji "Magazin In", kada je govorila na temu partnerskih razmirica.

mirka vasiljevic vujadin savic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

Mirka i Vujadin pre nekoliko dana imali su jednu situaciju u javnosti, kada je fudbaler izbegao fotografisanje i izjave na crvenom tepihu, pred premijeru filma "Komedija na tri sprata", te poručio glumici da to obavi sama. To je izazvalo polemike u javnosti, a glumica se potom oglasila i poručila da u tome ne vidi ništa neobično i da ona oduvek poštuje Vujadinovu želju da se ne eksponira na javnim događajima.

"Vujadin i ja smo bili na premijeri filma, prijateljski smo došli kod Sandre Mitrović kako bismo pogledali njen film. Vujadin je neko ko voli da je u medijima isključivo zbog sporta, oboje ne volimo privatne stvari da javno pokazujemo. Te večeri, crveni tepih je bio postavljen za moje kolege i umetnike, samim tim sam i ja tu prošetala. On ne voli da prolazi kroz te stvari. Vujadin voli da je jedino na pravoj fudbalskoj travi i na terenu i ja to od početka zabavljanja poštujem. Ovo ništa nije bilo novo, da on ne voli da se slika i daje intervjue. Ništa tu meni nije bilo strašno", poručila je juče Mirka ovim povodom za "Blic" i dodala:

"Nikada se nisam bavila demantima u svom životu. U medijima treba da budem zbog posla. Ne volim da privatne stvari isplivavaju u javnost."

mirka vasiljevic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

Podsetimo, popularni par je svoju vezu započeo odmah po završetku srednje škole, dobili su četvoro dece, a pred oltar još uvek nisu otišli i često ističu da papir nije presudan u njihovom odnosu. Dugi niz godina živeli su u inostranstvu zbog Vujadinovih angažmana, a trenutno borave u Beogradu.

Još fotografija Mirke i Vujadina pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Youtube / TV Pink Izdanja Mirke Vasiljević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna