Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić pre tri dana prisustvovali su premijeri filma "Komedija na tri sprata", a tom prilikom glumica je sama prošetala crvenim tepihom i razgovarala sa novinarima, dok je Vujadin izbegao slikanje i snimanje i svojoj izabranici se pridružio nakon toga, u bioskopskoj sali.

U medijima je zatim osvanula vest da se fudbaler glumici obratio rečima: "Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to", te da ju je ostavio samu na crvenom tepihu, a glumica je sada prokomentarisala ovu situaciju.

Mirka Vasiljević hoće šestoro dece
Kurir / Damir Dervišagić 

Mirka Vasiljević kaže da poštuje želju svog partnera da se ne fotografiše i ne daje izjave za medije, te da u tome ne vidi ništa sporno.

"Vujadin i ja smo bili na premijeri filma, prijateljski smo došli kod Sandre Mitrović kako bismo pogledali njen film. Vujadin je neko ko voli da je u medijima isključivo zbog sporta, oboje ne volimo privatne stvari da javno pokazujemo. Te večeri, crveni tepih je bio postavljen za moje kolege i umetnike, samim tim sam i ja tu prošetala. On ne voli da prolazi kroz te stvari. Vujadin voli da je jedino na pravoj fudbalskoj travi i na terenu i ja to od početka zabavljanja poštujem. Ovo ništa nije bilo novo, da on ne voli da se slika i daje intervjue. Ništa tu meni nije bilo strašno", poručila je glumica ovim povodom za "Blic" i dodala:

"Nikada se nisam bavila demantima u svom životu. U medijima treba da budem zbog posla. Ne volim da privatne stvari isplivavaju u javnost."

Najveće preljube na estradi Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
ATA / Antonio Ahel 

Podsetimo, Mirka i Vujadin u ljubavi su već više od 12 godina i imaju četvoro dece. Trenutno žive u Beogradu, a prethodno su, zbog fudbalerovih poslovnih angažmana, promenili više adresa u inostranstvu. Vujadin je nedavno na svom telu istetovirao Mirkin lik, a glumica je to ocenila kao lep gest, ali je dodala da takve stvari nisu dovoljne, već da od partnera očekuje da joj ljubav dokazuje i drugim delima - kroz zajedničko provedeno vreme.

"Iznenadila sam se kad se skoro tetovirao, kad je istetovirao mene. Nisam neko ko je istetoviran, pa ni ne obraćam pažnju toliko na te tetovaže. Toliko ih ima kad izađem na ulicu, više ni ne primećujem kad neko nešto novo stavi. Volela bih uvek da kroz naš odnos pokaže emociju, kroz neko naše zajedničko vreme, a ne sad kroz te neke stvari, kao što su pokloni, tetovaže... Neke druge stvari su mi mnogo bitnije. Hvala, lepo je, al' mora više na drugu stranu da se potrudi. Nije to to", iskrena je bila Mirka.

Još fotografija Mirke Vasiljević i Vujadina Savića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna