Jubilarni rođendani su obično vreme kada pravimo retrospektive i pitamo se šta smo mogli da uradimo drugačije. Voditeljka Ana Mihajlovski napunila je 40. godina i može sa pravom da bude zadovoljna onim što je postigla. Godinama je imala uspešnu voditeljsku karijeru, a i privatno je i i te kako ispunjena. 

Majka je troje dece.Sa prvim suprugom Goranom Stamenkovićem, vlasnikom producentske kuće "Emotion", dobila je ćerku Ivu. Nakon kraha prvog braka ponovo je stala na "ludi kamen", i to sa biznismenom Mirkom Grubinom. Sa njim je dobila dvoje dece, sina Petra i ćerku Zoju, a razveli su se 2017. godine.

Ana je veoma posvećena majka, a decu su vezana za nju. Starija ćerka je našla način da je gane na dan njenog rođendana. Iako trenutno nije u Srbiji, Iva je na adresu njihovog porodičnog doma poslala prelep buket crvenih ruža.

"Moje dete možda nije u zemlji, ali zna da iznenadi“, napisala je Ana uz fotografiju.

Ana Mihajlovski proslavila rođendan
Instagram/Ana Mihajlovski 

 Ana je otvoreno govorila o razvodima, i o tome koliko je prvi muž važan za opstanak drugog braka.

"Taj drugi brak umnogome zavisi od toga koliko ste rešili repove sa prvim brakom, a to je uglavnom nemoguće. Ako su tu deca, prvi muž je vaša porodica! Ne možete ga izbrisati gumicom jer vašem detetu treba. E to je ono što drugi brak ne može da podnese. Ne možete ni vi da podnesete dve porodice za hendlovanje, jednog bivšeg, jednog sadašnjeg, a kada vidite da vaše dete trpi, onda vam nikakva ljubav ne pomaže, jer dete vam je nesrećno, koga briga za brak", napisala je jednom prilikom voditeljka na Instagramu.

Pogledajte još fotografija Ane Mihajlovski u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Voditeljka izgleda mlađe i lepše nego ikad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna