Do juna ove godine, voditeljku Anu Mihajlovski dugo nismo imali priliku da vidimo na malim ekranima. Dugogodišnja domaćica mnogih emisija odlučila je da napravi televizijsku pauzu, a onda se letos u velikom stilu vratila pred kamere.

Oprobala se kao voditeljka jutarnjeg programa na TV "Nova", koji je vodila sa kolegom Danilom Mašojevićem, ali je nakon nešto više od tri meseca odlučila da da otkaz i da više ne bude deo ovog projekta. Tim povodom se oglasila na društvenim mrežama, te navela da je razlog to što su se njeni i ciljevi ostatka tima suviše razlikovali.

"Od nekog juna Danilo i ja smo započeli naš put. Za nešto više od tri meseca razgovarala sam sa sjajnim ljudima i čula iz prve ruke odgovore na mnoga pitanja koja sam u prošlosti postavljala sebi", počela je Ana.

"Dok sam ja tragala za odgovorom na pitanje - kako smo došli dovde, Danilo je tragao za načinima da vaše jutro bude vedrije, razigranije, zabavnije i sa puno informacija koje se tiču svih nas. U tom definisanju ciljeva shvatili smo da su oba legitimna, ali i dosta drugačija i da će teško koegzistirati u harmoniji, a harmonija zaista jeste odlika Danilovog tima koju treba negovati uz sve ostale divne karakteristike. Tako smo odlučili da posle probnog perioda Danilo nastavi sam svoj put u novu sezonu, a ja se i dalje pitam kako smo postali narod kakav jesmo danas, jer čvrsto verujem da koren problema donosi i rešenje ili bar spokoj", navela je, između ostalog, voditeljka, koja je svom doskorašnjem timu poželela sreću u daljem radu.

Ana Mihajlovski se, inače, retko oglašava u medijima, te je javnosti oduvek bio intrigantan i njen privatni život. Voditeljka se udavala i razvodila dva puta - njen prvi suprug bio je Goran Stamenković, vlasnik producentske kuće "Emotion", sa kojim je dobila ćerku Ivu, a drugi biznismen Mirko Grubin, sa kojim ima sina Petra i ćerku Zoju.

"Taj drugi brak umnogome zavisi od toga koliko ste rešili repove sa prvim brakom, a to je uglavnom nemoguće. Ako su tu deca, prvi muž je vaša porodica! Ne možete ga izbrisati gumicom jer vašem detetu treba. E to je ono što drugi brak ne može da podnese. Ne možete ni vi da podnesete dve porodice za hendlovanje, jednog bivšeg, jednog sadašnjeg, a kada vidite da vaše dete trpi, onda vam nikakva ljubav ne pomaže, jer dete vam je nesrećno, koga briga za brak", napisala je jednom prilikom voditeljka na Instagramu.

Još fotografija Ane Mihajlovski pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Voditeljka izgleda mlađe i lepše nego ikad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna