Voditeljku Anu Mihajlovski odnedavno ponovo imamo priliku da vidimo na malim ekranima, nakon duže pauze, a tokom njene višegodišnje karijere javnost je oduvek intrigirao i njen ljubavni život.

Prvi suprug Ane Mihajlovski bio je Goran Stamenković, vlasnik producentske kuće "Emotion", sa kojim je dobila ćerku Ivu.

Njih dvoje su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, a sa ćerkom su čak išli i na zajednička putovanja.

Ana je nakon kraha prvog braka ponovo stala na "ludi kamen", i to sa biznismenom Mirkom Grubinom. Sa njim je dobila dvoje dece, sina Petra i ćerku Zoju, a razveli su se 2017. godine.

"Taj drugi brak umnogome zavisi od toga koliko ste rešili repove sa prvim brakom, a to je uglavnom nemoguće. Ako su tu deca, prvi muž je vaša porodica! Ne možete ga izbrisati gumicom jer vašem detetu treba. E to je ono što drugi brak ne može da podnese. Ne možete ni vi da podnesete dve porodice za hendlovanje, jednog bivšeg, jednog sadašnjeg, a kada vidite da vaše dete trpi, onda vam nikakva ljubav ne pomaže, jer dete vam je nesrećno, koga briga za brak", napisala je jednom prilikom voditeljka na Instagramu.

Posle razvoda od Mirka, pisalo se da je Ana od njega dobila luksuzan stan u kojem je nastavila da živi sa decom, ali je ona to demantovala.

"Stan u kojem živim sa decom sam kupila sama, na kredit koji sama i otplaćujem. Za to mogu da budem zahvalna jedino Mitrovićima, koji su mi obezbedili stalan posao i šansu da preko banke obezbedim taj stambeni kredit", rekla je svojevremeno voditeljka, pomenuvši vlasnike televizije "Pink", gde je tada bila zaposlena.

Jedini muškarac kojeg je Ana predstavila javnosti nakon dva razvoda bio je glumac Vuk Kostić, sa kojim se zabavljala nekoliko meseci, krajem 2019. i početkom 2020. godine, a njihova romansa izazvala je veliku pažnju.

Voditeljka i glumac prvi put su se u javnosti pojavili zajedno na promociji serije "Južni vetar" u februaru 2020. godine.

"Došla sam da uživam ovde i ispratim šta se dešava. Ne pitajte me ništa u vezi sa Vukom i mojim privatnim životom jer ne bih sada da pričam o tome", rekla je tada voditeljka za medije.

Još fotografija Ane Mihajlovski pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Voditeljka izgleda mlađe i lepše nego ikad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna