Iako svaki slobodan trenutak koristi za predah u svojoj vikendici na Bukulji, pevačica Vesna Zmijanac (65) i dalje sa mnogo ljubavi i elana radi svoj posao i ističe da ne može da se zamisli u penziji.

"Do sudnjeg dana ću pevati, sigurno ću završiti na bini. Ja ne vidim sebe u penziji, ja mislim da kada ne bih pevala da bih posetila onaj svet. Svuda punim sve, volim koncerte, trgove, kafana me vrati u mladost, radujem se kada dolazim ovde, ovde mi je kao kod kuće", rekla je za "Kurir" Vesna na jednom od svojih poslednjih nastupa.

vesna zmijanac.png
Youtube/Printscreen/Vesna Zmijanac 

Priznaje da je, kako kaže, teška za saradnju, jer želi da sve stavke uvek budu ispoštovane, pa se događa da se ponekad i naljuti.

"Nisam laka, moraju neka pravila da se poštuju, neke osnovne stvari. Recimo ozvučenje, prostor gde stojim, ima sitnica koje me remete u nastupu, ponekad se ljutim, ali sve prođe", priznala je pevačica.

Vesna Zmijanac nedavno je govorila o unukama Rei i Hani koje joj je podarila ćerka Nikolija Jovanović, i tom prilikom otkrila da joj je veliko zadovoljstvo da kuva i sprema za njih.

"Spremam zimnicu, sve oko hrane. Deca su mi često tu, ja onda moram da kuvam, ništa drugo ne stižem. Oni ne jedu meso, ali jedu sve drugo, sve iz bašte. Ja sam jutros otišla na Kalenić pijacu, odnela ručak unucima. Šta da radim ceo dan? Ja se odmorim do 9,10 sati. Nikolija je još vrednija od mene, Reu učim da kuva. Mnogo volim moje unuke, ali galamim najviše, nego me ne čuju, smeju se", rekla je pevačica tada.

Još fotografija Vesne Zmijanac pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / vesna_zmiijanac_official Nekad najlepša žena naše folk estrade.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna