Manekenka Emili Ratajkovski, jedna od najlepših žena sveta, razvela se od producenta Sebastijana Bera Meklarda nakon četiri godine braka jer joj je navodno bio neveran, a sada je javno razotkrila svoja osećanja i emocije nakon raspada bračne zajednice.

"Osećam sve emocije. Osećam ljutnju, tugu. Osećam uzbuđenje, osećam radost i lakomislenost. Svaki dan mi je drugačiji. Jedina dobra stvar koju znam jeste ta da osećam sve te stvari, što je lepo... Verujem da ću biti dobro", rekla je manekenka u intervjuu za "Harper‘s Bazaar" i dodala da je opet počela da ide na sastanke sa muškarcima.

Emili Ratajkovski progovorila o razvodu
Profimedia 

"Bila sam na nekoliko ljubavnih sastanaka, ali nisam se prijavljivala na dejting aplikacije, dajte mi još malo vremena za to", rekla je ona, pa navela da joj se stav o ljubavnim vezama promenio proteklih godina.

"Iskreno, upuštala sam se u odnose jer sam htela da imam dečka kako bi on od mene udaljio neke opake muškarce koje sam susretala u svetu mode. Da upotrebim TikTok frazu - bila sam pomalo "izaberi me devojka" - nisam baš bila dobra u odlučivanju oko toga šta i ko mi se sviđa. Stvarno sam htela da budem izabrana. Bilo mi je teško da odem s nekim na sastanak i razmišljam o tome koliko mi se ta osoba sviđa ili ne sviđa. Razmišljala bih o tome kako me ti momci doživljavaju, šta to sve znači, šta žele od mene, šta to govori o mojoj sopstvenoj vrednosti. Srećom, toga više nema", ispričala je Emili, koja je u braku sa bivšim mužem dobila sina Silvestera (1).

"Nikad pre u životu nisam imala tako jasne prioritete. Sil je broj jedan i to je to. Majčinstvo me nateralo da preispitam šta mi je važno i čemu želim da naučim svog sina", zaključila je.

Još fotografija Emili Ratajkovski pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Emili Ratajkovski u bikiniju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna