Marina kaže da je pomalo nervira kada je ljudi pitaju da li se stvarno ošišala ili nosi periku, a jedan od razloga zbog kojih je skratila kosu bio je, kako kaže, i zdravstvene prirode.

"Bilo je i zdravstvenih razloga - jako mi je opadala kosa. Ali to nije bio jedini razlog, drugi razlog je bio taj što je meni kosa stalno bila u repu, osim kad imam nastup ili kad imam neke obaveze, tako da nisam imala frizuru koju bih svakodnevno nosila", rekla je pevačica u emisiji "Exkluziv".

Ona je priznala da se plašila kako će na njen novi izgled reagovati njena dvogodišnja ćerka Vera.

Marina Tadić o razlozima zbog kojih je skratila kosu
ATA / Antonio Ahel 

"Plašila sam se kako će ćerka Vera reagovati, a ona mi je rekla "Mama, mama", pa mi je pipala kosu. Ja pitam "Je l' ti se sviđa, je l' ti mama lepa?", a ona kaže 'Da, hoću i ja'. I onda je moj muž rekao 'Nećeš Vera, dosta je jedna kratka frizura u kući'", ispričala je Marina.

Marina je, inače, svojevremeno govorila o tome koliko je rođenje naslednice promenilo živote nje i njenog supruga Uroša.

"Jedna drugarica mi je skoro rekla da smo pre majčinstva samo krale bogu dane. Nije baš tako, ali definitivno pre deteta postojao je taj višak slobode, bila sam okrenuta sebi i partneru, bilo je tu više faza, a sada sam posvećena isključivo ćerki, valjda spadam u takve mame. Mislim da je to u redu sve dok je ona u fazi razvoja. Ne bih rekla da zbog toga išta gubim. Era pre Vere bila je sažeta i lepa, ali ova novonastala je ipak radosnija i ispunjenija. Otkrila sam delove sebe koje nisam znala da imam. Strahovi uvek postoje, samo se ponekad pritaje kada vas život odvede na drugu stranu. Onda se rađaju i novi strahovi, uglavnom vezani za dobrobit deteta", rekla je pevačica jednom prilikom za "Story".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna