Odlasci na razgovor kod psihoterapeuta odavno nisu tabu tema, a možda ponajviše iz razloga što je sve veći broj javnih ličnosti koje otvoreno govore na ovu temu.

Ova vrsta podrške nije neopodna samo ljudima iz javnog posla, već svima. Popularna pevačica Sara Jo podelila je svoje iskustvo i priznala da joj je to životna prekretnica.

"Mislim da je to bila za mnoge stvari prekretnica i zapravo ključna stvar. Moram priznati da sam bila malo kivna na pojedine medije, jer većina moj otvoreni i iskren razgovor na društvenim mrežama predstavila na toliko banalan način. U redu mi je za neko druge stvari, ali ipak za neke stvari treba ostati malo osvešćen i razumeti kako to utiče na širu javnost. Jeste tabu tema, ali to je vrsta mentalne higijene. Kao što odete do teretane da održavate kondiciju i formu, tako nešto bi i trebalo da bude redovna stavka u životu, kako bi na pravi način procesuiramo neke stvari. Prosto ne postoji vrednija stvar od rada na sebi, a to je upravo sa psihoterapeutom", rekla pevačica jednom prilikom, i istakla da joj rad na sebi na pomaže i da promeni svoje karakterne osobine - da je veoma precizna i da sve mora da bude po pravilu.

sara jo psihoterapija
Youtube/Printscreen/MONDO PORTAL 

"Mnogo problema u glavi imam zbog te stavke u mom životu. Mislim da mi je mnogo donela, ali isto tako mnogo iscrpi. Ponekad se bavim detaljima i nekim stvarima koje su suštinski nisu bitne, ali radim na tome i mislim da ljudi primećuju. Ne mislim samo na publiku, već prijatelje i saradnike", rekla je za "Blic" Sara Jo i priznala da priželjkuje da ima svoju porodicu.

"Imam prijateljice u okruženju koje već sada znaju koliko bi voleli da imaju dece- jedno, dvoje, troje... Nisam razmišljala u tom pravcu. Naravno da bih volela jednog dana da imam svoju porodicu i verujem da će to biti nešto sveto i najvažnije u životu. Nisam stigla da se bavim time, a možda i nisam tip koji voli da planira takve stvari", rekla je pevačica.

Još fotografija Sare Jo pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printsceen/KONTRA SHOW, Youtube / RTS Sara Jovanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna