Ivana Jovanović, najpoznatija po ulozi Nede u seriji "Greh njene majke", nakon ovog ostvarenja, kojim je stekla veliku popularnost, odselila se u Ameriku gde i danas živi. Prestala je da se bavi glumom, sa bivšim suprugom Nemanjom dobila je sina Viktora, a sada je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kojem se Ivana oglašava iz Amerike, objašnjavajući kako sada živi.

Ivana Jovanović
Youtube / Printscreen / Kosutnjak film 

"Ćao! Nismo se videli osam godina. Izvinjavam se ako sam razvila akcenat, al' to se dešava sa nama koji smo se odselili iz Beograda. Živim u prelepom Ajdahu trenutno. Ja, u stvari, mogu da kažem da živim u celoj Americi", govori Ivana u pomenutom snimku i dodaje:

"Stalno putujem! Živela sam sedam godina u Los Anđelesu, sada sam se preselila u Ajdaho, u prelepu, fenomenalnu, planinsku atmosferu! Živim kao u 18. veku. Sečemo drva, idemo u kupovinu, ovo je dvorište... I tako, osećam se fenomenalno."

Glumica je, inače, ranije ispričala da je tokom boravka u Los Anđelesu radila kao kreativni menadžer u jednom restoranu, ali i kao instruktor joge. 

Ivana Jovanović
Youtube / Printscreen / Moj Heroj 

"Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše. Sa plivanja idem pravo na posao, na koji uvek kasnim tačno 13 minuta. Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedelji samo dva sata dnevno držim časove joge", ispričala je jednom prilikom Ivana za magazin "Gloria".

Još fotografija Ivane Jovanović pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / Inside The Grace Official Channel, Youtube / Printscreen / Kosutnjak film Ivana Jovanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna