Bojana Stamenov, pevačica raskošnog glasa, uspela je da se reši viška kilograma prirodnim putem - pravilnom ishranom i redovnim treninzima.

Ona kaže da gubitak kilograma nije ugrozio njene pevačke sposobnosti, već da joj je, naprotiv, sada mnogo lakše da nastupa.

"Nije, štaviše lakše dišem i lakše se krećem, samim tim mnogo lakše pevam. Nije isto kao nekad, jer ja sam dosta života poklonila klubovima i zadimljenim prostorijama, ali umem i sad, kada treba, da povučem. Često ljudi kažu 'ume debela da povuče', ali više nisam toliko debela, tako da ume Bojana da povuče", rekla je kroz smeh pevačica u emisiji "Pusti brigu" na "Kurir" TV.

Bojana se potom osvrnula na muško-ženske odnose, te komentarisala muškarce koji lažu da ne obavljaju kućne poslove.

"Muževi to samo tako kažu, inače svi oni vole da ih malo žene pritisnu", smatra pevačica.

Bojana Stamenov je, inače, jednom prilikom detaljnije govorila o ishrani uz pomoć koje je smršala.

"Veliki sam gurman, testa su moja slaba tačka, slatkiši ne. Ishranu sam zato morala da baziram na mesu, salatama, voću. Ugljene hidrate trebalo je da unosim pametno, po šemi programa ishrane, uglavnom u vidu ovsenih pahuljica, palente, graška, sočiva. Uglavnom i dalje pazim da ne kombinujem proteine i ugljene hidrate u istom obroku, ali mogu u istom danu. Ne jedem hleb ni u jednoj formi, kao ni namirnice s visokim glikemijskim indeksom", rekla je tada pevačica za magazin "Lepota i zdravlje" i dodala:

"Obroke sam spremala sama, kupovinu takođe uvek obavljam ja. U početku smo prijateljica, s kojom sam krenula na treninge istog dana, i ja obavljale kupovine zajedno, a onda bismo se smenjivale u spremanju obroka za nas obe. Kada sam se već malo uhodala, sve sam sama radila. Podrška je važna za svaki početak, pa je divno ukoliko ona postoji."

Još fotografija Bojane Stamenov pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/thebojanastamenov Bojana Stamenov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna