Voditeljka Maja Nikolić već dve decenije je u braku sa Aleksandrom Nikolićem, i ističe da je u supruga beskrajno zaljubljena.

"Potpuno me je 'kupio' u momentu kada je stigla naša Tea. Osvojio me je bezrezervnom podrškom koju mi je pružio. Uvek je želeo da ispoljim sve svoje mogućnosti, govorio – ti to možeš, idi, radi, probaj. Naravno, i ja se trudim da budem takva. Kad imate dvoje ljudi koji stvarno nastoje da njihovom partneru bude dobro, da ga stave na važno mesto, a pritom ne zanemaruju sebe, ta veza ili brak idu onako kako treba. Nisam žena koja bi 'pala' na neke romantične izjave. Rečenice koje nisu potkrepljene delima ne znače mi ništa. Moj suprug je učinio toliko neverovatnih dela da ne bih mogla ni da ih nabrojim", ispričala je ranije voditeljka za "Story", a za godišnjicu braka suprugu je uputila predivne reči.

"Dvadeset godina, ljubavi moja! Dvadeset! Sve važno u mom životu je u naših dvadeset, sva moja sreća i sve što jesmo ti i ja i naša divna deca. Hvala ti za ljubav! Hvala ti za podršku! Hvala ti za ovih dvadeset i idemo dalje, i kroz smeh i kroz suze, ali uvek zajedno, uvek ti i ja“, napisala je Maja pored zajedničke fotografije.

Maja Nikolić sa mužem Aleksandrom
Instagram/majanikolicmaja 

Maja i Aleksandar upoznali su se u avionu, a malo vremena im je trebalo da shvate da su srodne duše.

"Tada sam otišla u Atinu na poslovni put, a on je sedeo pored mene u avionu. Pet-šest dana proveli smo tamo zajedno, vratili smo se kao par i više nikada se nismo razdvajali", ispričala je jednom prilikom Maja.

U srećnom braku dobili su troje dece - ćerke Teu i Tiju i sina Darka.

Pogledajte još fotografija Maje i Aleksandra u galeriji ispod.

Instagram/majanikolicmaja Voditeljka Maja Nikolić sa mužem Aleksandrom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna