Aco Pejović i njegova supruga Biljana bili su neizmerno ponosni kada je ćerka Marija donela kući diplomu Medicinskog fakulteta. Radost su želeli da podele sa svim bliskim ljudima, pa su organizovali gala slavlje u jednom beogradskom restoranu. 

"Sjajno, skupilo se neko odabrano društvo da proslavimo, možda je nekom to previše, kao ne udaješ je. Ja reko muž će joj praviti svadbu kad se udaje, ja pravim slavlje za ovo za šta sam se ja mučio", rekao je Aco koji ne krije da je slab na ćerke

"Nemam sina, imam tri ženska deteta, ali oduvek važi da su ćerke tatine, a sinovi mamini", rekao je za Alo! Aco i istakao da najnormalnije prihvata da njegove ćerke imaju momke.

"Kod nas u kući se razgovara o svemu, nema tabu tema. Ćerkama stalno govorim da od mene i svoje majke nemaju većeg prijatelja. Često im govorim ovako: 'Deco, čuvajte mi obraz i živite punim plućima'", iskren je bio Pejović koji nije strog otac.

Ćerka Aca Pejovića diplomirala
Instagram/Vesna Milanovic 

"Kad treba strog sam otac, ali u principu nisam. U bitnim momentima, kada klincima treba da pokažete ko je glavni u kući i da je to što govorite za njihovo dobro, onda moram da budem strog. Dozvoljavam ćerkama da imaju momke. Nisam protivnik toga, jer je to prirodno i normalno. Oni dolaze kod mene u kuću kako bi ih upoznao. Momke prvo ispitam šta im rade mama i tata", rekao je za "Blic" pevač koji se trudio da ćerkama usadi prave vrednosti.

"Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još devojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Osim činjenice da je jedna nedavno diplomirala, a da je druga sjajan student medicine, srećan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način umeju da izbegnu zamku javnosti u koju deca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu. Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame", rekao je svojevremeno za "Hello!" pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!