Prema mišljenju mnogih Ana Ivanović živi život iz bajke. Kako je teniserka sama ispričala sve se promenilo kada je upoznala nemačkog fudbalera Bastijan Švajnštajger.

"Da budem iskrena, imala sam sumnje o fudbalerima u prošlosti jer neki od njih nisu imali dobru reputaciju kada je reč o ženama. Ali, sve se promenilo kada sam srela Bastijana. On je u meni video ono što mu je potrebno da se upotpuni, a ja u njemu isto to", ispričala je teniserka jednom prilikom koja se Bastijanu na večnu ljubav zaklela 2016. godine u Veneciji.

U međuvremenu su dobili dva sina, okončali su svoje sportske karijere, i promenili nekoliko adresa i kontinenata, ali su se vratili u Veneciju kako bi evocirali uspomene na te posebne trenutke.

Instagram/Ana Ivanović Ana i Bastijan uživaju u Veneciji

Bastijan često ističe koliko voli Anu i kako mu je ona potpuno promenila život.

"Znate, u ova vremena, mnoga deca i njihove porodice ne vide nadu da nešto mogu da urade u životu. Razumem ih, ali mene je Ana naučila i šta ljubav, zapravo, znači i kako treba da se živi u porodici. Iskreno, oni momenti, kada smo decu dobili... Voleo bih da sam mogao tada da zaustavim vreme i večno živim u tim trenucima", poručio je Bastijan.

U martu 2018. godine dobili su starijeg sina Luku, a u avgustu 2019. godine rodio im se i mlađi naslednik Leon.

Neke od zajedničkih fotografija Ane i Bastijana pogledajte u galeriji ispod.

Screenshot / Instagram / anaivanovic Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u braku su od 2016. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna