Kada su se Viktorija Bekam i njena snaja Nikola Pelc konačno srele u Parizu, svi su se ponadali da je između njih zakopana ratna sekira. Najstariji sin poznate kreatorke i Dejvida Bekama je objasnio ženi da je važno da podrže Viki na njenoj modnoj reviji.

Tako su do publike stigle silne fotografije na kojima su svi osmehnuti, pa čak ona na kojoj su Viktoriji oči pune suza. Kažu, bila je dirnuta pažnjom čitave porodice. Međutim, insajderi tvrde da je to bila samo predstava za javnost, a da je bilo dosta "prevrtanja očima" kad Bruklin ne gleda.

Sad stižu glasine kako je Nikola našla način da se osveti svekrvi na koju je ljuta još od venčanja. Navodno je svađa izbila zato što Viktorijin tim nije mogao da napravi venčanicu na vreme. Mladoj milijarderki nije bilo teško da nađe drugu haljinu, ali zla krv je ostala.

nikola pelc bruklin bekam 0731449128.jpg
Profimedia 

U Parizu se strasti nisu slegle, već je najavljen novi rat. Nikola i Bruklin su najavili da neće slaviti Božić sa Bekamovima! Ovo se dešava već drugi put, a "krivac" je Nikola koja smatra da je dovoljno učinila time što je došla na svekrvinu reviju u Parizu.

dejvid bekam i porodica 0727089681.jpg
Profimedia 

Udarac je jak, jer je poznato da Bekamovi veoma uživaju u Božiću, a Instagram im je redovno prepun fotografija koje snime tokom praznika.

"U Parizu je Dejvid odveo Bruklina na stranu i kazao mu da ga porodica voli i u svemu podržava", kaže jedan izvor. Tada ga je i pozvao da dođe za Božić. "Pošto Bruklin i Nikola žive kod njenih, u kući na Floridi, sad je otac želeo da sin i snaja dođu u goste kod mladoženjinih. Odgovor je bio negativan, a objašnjenje se našlo u tradiciji - prvi praznik posle venčanja se slavi u kući mlade". Viktorija nema pravo čak ni da se javno ljuti.

Tekst: Lepa&Srećna