Za Minu Joksimović 2022. godinu je godina velikih uspeha. Diplomirala je na Muzičkoj akademiji, i samo nekoliko dana kasnije objavila još jednu lepu vest.

"Upisala master", pohvalila se ćerka Željka Joksimovića, a čestitke su pristizala sa svih strana. Najponosniji na njen uspeh su njeni roditelji, koju su joj i najveća podrška u svemu.

"Najvažnije mi je šta mi roditelji kažu, naravno kada mi daju savet da nešto izmenim ja ih i poslušam. Oni su uz uvek uz mene i mnogo sam naučila od njih. Tata me je naučio da na muzici radim non-stop. On i ja odlično sarađujemo i velika mi je podrška od početka",  rekla je nedavno Mina koja okupila celu porodicu kako bi zajedno proslavili njen uspeh.

Željko je došao sa suprugom Jovanom i njihovo troje dece sinom Kostom i bliznakinjama Anom i Srnom, a tu su bili i pevačevi roditelji. Iako se dosta govorilo o odnosu kakav Željko ima sa bratom Sašom, on se pojavio da proslavi uspeh svoje bratanice.

"Preponosan!", napisao je na Instagramu kada je Mina diplomirala.

Na Mininu proslavu nije došla Sašina supruga Nevena, a čini se da je i Minina majka, Željkova bivša supruga Vesna odsustvovala.

Fotografije sa proslave Mine Joksimović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Mina Joksimovic Mina Joksimović proslavila diplomu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna